Izabrana dela Edgara Alana Poa mogu biti vaša već danas

Edgar Alan Po, pisac koji je definisao detektivski žanr i ostavio neizbrisiv trag u književnosti, i danas oduševljava čitaoce svih generacija širom planete, a njegova Izabrana dela u izdanju Vulkan izdavaštva mogu biti vaša već danas!

  • 0
Izabrana dela Edgara Alana Poa Vulkan izdavaštvo Foto: Promo/Vulkan izdavaštvo

Priče jednog od najkontroverznijih svetskih autora oplemeniće svaku kućnu biblioteku, a spektar emocija koji će u vama izazvati je kolosalan – od melanholije, preko tuge do straha, ljubavi i strasti.

U obilju svojih dela, Edgar Alan Po, majstor za misteriju i sablasno, pisac neobične genijalnosti i vizionarske mašte, suočio nas je sa atmosferom jeze i straha, sa bizarnim i tajanstvenim zapletima, zastrašujućim i halucinantnim, istražujući senovita područja skrivena iza prividne normalnosti našeg postojanja.

Od zloslutnih alegorija do napetosti i neizvesnosti, njegove priče nezaboravna su i originalna istraživanja mračnije strane života, bezvremeni uvid u najzagonetnije kutke ljudske duše, remek-dela u kojima se sjedinjuju strava i zločin, tama i ludilo, ljubav i smrt.

Čuveni Šarl Bodler jednom prilikom je rekao: „Nema priče dostojne ovog imena ako od prve reči ne izazove kod čitaoca neodoljivu želju da što pre stigne do poslednje stranice i spozna rešenje.“ Ime Edgara Alana Poa odjekuje celim svetom kroz vekove. Bio je veliki umetnik i svojom snagom i originalnošću inspirisao je generacije autora koji su stvarali posle njega.

Izabrana dela ovog velikog američkog pisca možete kupiti već danas putem sajta www.vulkani.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA