≫ 

Ima 40, a pretvara se da joj je 26 godina: Nova knjiga o ženi koja je zasmejala svet

Duhovitu i sarkastičnu, ovu priču vole i čitaoci knjiga i gledaoci serije

  • 0
Mlađa, younger "Mlađa" / Foto: TV Land promo

Ljubitelji serije "Mlađa" (Younger) ostali su ovog leta uskraćeni za 7. sezonu, koja još nije ni počela da se snima. No, čekanje bi uskoro moglo da im prekrati "Starija" - nastavak knjige Pamele Redmond Satran, na osnovu koje je snimljena serija.

Radnja knjige i serije vrti se oko 40-godišnje Lajze. Nakon što je muž prevari i ostavi, a ćerka ode da studira u inostranstvo, Lajza pokušava da pronađe život koji je vodila pre nego što se udala.

No, posla nema, jer svi oklevaju da Lajzi daju prvu priliku zbog njenih godina. Kada ovu mladoliku ženu na jednoj zabavi slučajno zamene za 26-godišnjakinju, Lajza dolazi na ideju da počne da se predstavlja kao milenijalka i živi kao da joj je 26.

Zgode i nezgode, kako poslovne, tako i privatne, zasmejale su i čitatelje, i gledaoce širom sveta. A tačno 15 godina nakon što je prva knjiga objavljena, i pet godina od početka serije, autorka Pamela Radmond Satran odlučila je da izda nastavak prigodnog naslova - "Starija".

U novoj knjizi, 50-godišnja Lajza je upravo objavila svoj roman-ispovest (takođe naslovljen "Mlađa"), o svom društenom eksperimentu i propaloj vezi sa Džošom. Njen prijatelj iz Los Anđelesa želi da njenu knjigu pretvori u seriju i za to mu treba Lajzina pomoć. Lajzi, ipak, nije svejedno - mnogo toga ostaje za njom u Njujorku... uključujući i Džoša.

Šta se dalje dešava saznaćemo kada "Starija" stigne na naše police. Do tada, tu je "Mlađa", a i čitavih šest sezona ove komedije.

Inače, glumica Hilari Daf, koja u seriji igra Kelsi, kazala je da snimanje 7. sezone, odloženo zbog epidemije korona virusa, verovatno neće početi sve do marta 2021. godine.

Video: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA