≫ 

Knjžara Akademija se priključila akciji Beogradske filharmonije u borbi za promociju kulture

Akciji “Muzika svuda” i nastojanju Beogradske filharmonije da se klasična muzika izvede iz koncertne dvorane i sluša svugde gde je publika pridružila se i kultna beogradska knjižara "Akademija"

  • 0
Knjižara Akademija, Naš sajam Foto: Promo

U okviru oktobarske manifestacije "Naš sajam knjiga 2020" posetiocima je upriličeno svakodnevno uživanje u snimcima klasične muzike, koju je prethodno orkestar Beogradske filharmonije izveo na koncertima u svojoj sali.

Osim toga, pored neverovatne ponude od preko 25.000 naslova i sajamskog popust od 20% na 4.500 izdanja, organizovana su druženja sa piscima, promocije novih naslova, dečja izložba i pregršt drugih zanimljivih događaja iz raznih oblasti umetnosti.

Za ovu subotu, 24.10. najavljeno je gostovanje pisca naslova za decu Jasminke Petrović koja će se od 12.00h družiti sa mališanima u prostoru knjižare "Akademija".

Podržite kulturu! #MuzikaSvuda i Naš sjam knjiga 2020 očekuju Vas u knjižari "Akademija" od 01-31. oktobra, na adresi Knez Mihajlova 34, Beograd.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA