101 razlog da ne propustite novu Vulkanovu akciju – 3 knjige za 987 dinara

Od 15. do 21. januara samo na sajtu Vulkan izdavaštva

  • 0
Vulkan izdavaštvo

Foto: Promo

Da bi zima bila još uzbudljivija, Vulkan izdavaštvo je spremilo još jedno iznenađenje! Sada je tu 101 odabrani naslov i 101 predlog kako da ispunite hladne dane!

Samo na sajtu www.vulkani.rs od 15. do 21. januara očekuje vas akcija kojoj nećete moći da odolite: tri knjige po ceni od 987 dinara! Akcija se odnosi na posebno odabrane naslove Vulkan izdavaštva, a isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Akcijom je obuhvaćen 101 naslov, a mi smo izdvojili neke od njih.

Za večite romantike prava knjiga je Očajne vojvotkinje spisateljice Eloize Džejms. Nakon što je stekao bogatstvo, Torn Dotri, moćni vanbračni sin vojvode Vilijersa, shvatio je da mu je potrebna supruga. Ipak, da bi mogao da se oženi jednom damom, mora da napravi privid blistavog luksuza, što je specijalnost ledi Zenobije Indije. Ova izuzetna, tvrdoglava i nezavisna žena zaklinje se da će za samo tri nedelje od Torna napraviti mladoženju kojeg bi svaka dama poželela. Međutim, ni Torn ni Indija nisu mogli da predvide zabranjenu strast koja će buknuti među njima.

Uzdah u tišini, švedski bestseler broj jedan, oduševiće ljubitelje napetih romana. Intrigantno putovanje u mračne lavirinte političke korupcije, veličanstven nastavak serijala koji ruši stereotipe. Sandra Salman je bila srećna. Jezdila je kroz tminu, po pljusku, na svom novom belom skuteru, i bila je srećna. Onda je ostala bez goriva, motor se ugasio, a hladnoća joj se uvukla u kosti: samo je želela da što pre stigne kući. Ali čim je otvorila vrata, kao da se našla u najgoroj noćnoj mori. Njen otac se obesio. U trenu, njen dom bio je pun policajaca koji su želeli da brže-bolje arhiviraju slučaj kao samoubistvo. Jedino se Oliviji Riveri činilo da se nešto u čitavoj priči ne uklapa.

Ranije kulture su zaboravljale snove, ali mi ih konačno ponovo otkrivamo. Knjiga Zašto sanjamo? Alis Rob će vam predočiti kako snovi mogu pomoći da poboljšate vašu javu. Dok budete saznavali koliko je vaš unutrašnji život živopisan dok spavate, verovatno ćete poželeti češće da pamtite snove. Pitanja su stara vekovima, ali nova istraživanja u nauci i psihologiji – u sprezi sa prastarim i mističnim verovanjima – bacaju novo svetlo na značenje i svrhu snova.

Kompletan spisak knjiga koje su na akciji možete pogledati putem linka.

* Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 15. do 21. januara, potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 987 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti. Dakle, krajnja cena je 987 dinara za tri knjige sa liste.

*** Za sve porudžbine obuhvaćene akcijom isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna. Rok isporuke je do 7 radnih dana.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA