≫ 

Samo smo to i želeli: Kraj "Igre prestola" u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji

Zima dolazi, ali "Vetrovi zime" očigledno neće još

  • 1
Igra Prestola

"Igra prestola" / Foto: Instagram/houseofdragonshbo, YT/GameofThrones

Poslednja epizoda serije "Igra prestola" emitovana je pre godinu i po, ali ljubitelji serijala "Pesma leda i vatre" na kome je baziran GOT, još nisu dočekali poslednju knjigu (ili dve). A kako većina fanova još uvek nije (a verovatno nikada i neće) oprostila tvorcima serije zbog ubrzanog i nedovoljno objašnjenog kraja, sve oči uprte su u čoveka koji je Vesteros stvorio.

Ipak, Džordž R. R. Martin, pisac "Pesme leda i vatre", još nije završio novi nastavak, "Vetrovi zime", pravdajući se drugim obavezama, ali i svojim godinama.

 

Novinar Džejms Hiberd, iz magazina E! Weekly, imao je ekskluzivni pristup nekim delovima nove Martinove knjige, pa je u jednom nedavnom intervjuu rekao da će završetak biti "mnogo drugačiji" nego što je to bilo u TV adaptaciji, prenosi Dejli ekspres.

- Pričao sam sa Martinom o nekim delovima... i mogu samo reći kako jedva čekam da pročitam Vetrove zime. Na osnovu onoga što mi je rekao, mislim da će kraj u knjigama biti veoma različit od onog u seriji - rekao je Hiberd.

Podsetimo, TV serija "Igra prestola" završila se tako što je zmaj Drogon uništio Gvozdeni presto, Džon Snou je otišao u dobrovoljno izgnanstvo, a Bren Stark postao je vladar Vesterosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proleter

    28. januar 2022 | 23:22

    Nadam se da će kraj biti drugačiji... dobro ajde, ne mora Deni da pobedi, ali samo neka bude smisleno, molimo te debeli čiko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA