Kolekcija Petominutnih Diznijevih priča se nastavlja: Delimo 3 knjige srećnim dobitnicima

Dvadeset i sedma knjiga nosi naziv "Petominutne tajantvene priče", a sve što je potrebno da uradite da dobijete ovaj sjajan poklon, jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs, a troje najsrećnih dobija knjigu

  • 0
Egmont Foto: Promo

Tajanstvenost i tajne zaintrigiraće svakog a posebno decu. Diznijevi junaci povešće ih u pet zanimljivih priča koje će ih zaintereovati i zabaviti.

Družina iz Radijator Springsa krenula je u trku kroz crnu šumu koja krije neobične tajnu. Da li je u pitanju legenda ili tajanstveno čudovište stvarno postoji saznaćete na cilju – na kraju priče! Miki, Mini, Pluton, Paja i Pata našli su se u sred priče pod nazivom Tajna izgubljenog recepta. Rešavajući sve složeniju misteriju nisu videli rešenje koje im je sve vreme bilo pred očima… Inspirisana bajkom Princeza i žabac dolazi nam priča Duga noć za Tijanu. Da ne bismo otkrili previše od još jedne misteriozne priče zaključićemo da je tajna sreće u ljudima kojima smo okruženi. U Zootropolisu se desio slučaj nestalih slatkiša. Policajka Džudi Hop i njen kolega Nik Divlji uspešno na su rešili zadatak organizujući društveno koristan rad u kojem su se svi lepo naradili ali i zasladili. Odvažna i nesutrašiva princeza Arijela je krenula u tamnu noć ka “sablasnim svetlima” kako bi ubrala cvet od koga se pravi delotvorni sirup protiv kašlja. Sestra joj je bila bolesna i za Arijelu nije bilo dleme. Pored požrtvovanosti, ova tajanstvena priča će nas naučiti da su mnoge mistirije kada ih pogledamo izbliza nešto sasvim  drugo.

Knjiga Petominutnih trajanstvenih priča  je dvadeset i sedma priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih riča. Ukoliko ste propustili neku od knjiga možete je potražiti na sajtu www.dexy.co.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA