Najlepše knjige za najmlađe čitaoce uz dodatnih 20% popusta

Od 15. do 22. februara samo na sajtu www.vulkancic.rs

  • 0
Vulkan izdavaštvo

Foto: Vulkan izdavaštvo

Za svoje najmlađe i najvernije čitaoce Vulkančić uvek ima fantastična iznenađenja! Najbolje i najkvalitetnije knjige uz koje je odrastanje razigranije i lepše sada su na akciji kojoj nećete moći da odolite. Obradujte svoje mališane knjigama uz koje će doživeti nezaboravnu avanturu, steći nova znanja o svetu koji ih okružuje i razviti kreativnost i intelektualne sposobnosti.

Od 15. do 22. februara, kupovinom putem sajta www.vulkancic.rs uz redovan popust od 20% ostvarićete dodatnih 20% popusta na sve knjige za decu! Na kupovinu tri i više knjiga, isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Kupite najlepši poklon svom detetu, a mi za vas izdvajamo nekoliko predloga.

Zbirka kratkih, duhovitih priča namenjenih najmlađim čitaocima Nezgodacije duhovito je delo nagrađivanog pisca Dragana Babića. Svojim čitaocima otkriće zabavan i zanimljiv svet u koji će pre ili kasnije svako dete zakoračiti. Saznajte sa kojim ćete se sve zgodama i nezgodama susresti na putu odrastanja i, ako pažljivo o njima čitate, možda uspete i da ih zaobiđete. Kao što autor knjige kaže: „Ne mora baš sve da ti se desi!“ Ovo nije instant priručnik za odrastanje, što će vas možda razočarati, ali jeste knjiga uz koju ćete se iskreno nasmejati, bili mali ili veliki, i uživati u svakoj njenoj stranici.

Za čitaoce uzrasta od 7 do 9 godina, čiji radoznali um traga za novim znanjem, imamo pravu knjigu! Enciklopedija zanimljivih činjenica pružiće malim radoznalcima dodatno znanje o svetu koji nas okružuje. Mnoga neobična pitanja imaju neverovatne odgovore! Ova enciklopedija otkriva anegdote, skrivene istine, slučajnosti, legende i misterije o važnim istorijskim događajima, ličnostima i izumima, o kojima se ne govori u udžbenicima, a koje će vam pomoći da bolje razumete ljude i svet oko nas.

Upustite se u avanturu sa omiljenim drugarima i uživajte čitajući knjigu Pet prijatelja u poslednjoj avanturi čuvene britanske autorke Inid Blajton. Ovo je dvadeset prva, a ujedno i poslednja knjiga iz najpoznatijeg dečjeg serijala. Čuvena petorka kreće u potragu za kradljivcem rukopisa uvaženog naučnika. Krenite u avanturu sa Džulijanom, Dikom, En, Džordž i Timijem i uživajte čitajući o njihovim zgodama i nezgodama!

* Akcija traje od 15. do 22. februara i odnosi se na sve naslove Vulkančića.

** Tokom trajanja akcije, za tri i više kupljenih knjiga dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA