Knjiga je najbolji poklon za Osmi mart

Od 1. do 8. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo

Najbolji poklon za Osmi mart, najiskreniji izraz ljubavi i poštovanja svakako je knjiga. Kad nekome darujete knjigu, poklanjate mu iskrene emocije, nezamenljivo iskustvo i vreme koje će posvetiti sebi, hraneći dušu. Zbog svih dama, važnih žena koje su nam podrška i motivacija, Vulkan izdavaštvo je spremilo fenomenalnu osmomartovsku akciju!

Samo u periodu od 1. do 8. marta, na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite najbolje knjige Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatni popust od 8%! Ukoliko se odlučite za kupovinu tri ili više knjiga, dobijate još 10% popusta! A kako bi poklon stigao brzo i na najbezbedniji način, za vreme trajanja akcije isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Na sajtu Vulkan izdavaštva pronaći ćete najbolji poklon za osobu do koje vam je stalo. Izbor je na vama. Opredelite se za savremene romane najaktuelnijih svetskih i domaćih pisaca, nagrađivane bestselere, najznačajnija klasična dela svetske i srpske književnosti, romane svih žanrova.

* Akcija traje od 1. do 8. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva.

** Kupovinom putem sajta, za vreme trajanja akcije ostvarujete dodatni popust od 8% na redovni popust od 20%. Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, dobijate i dodatnih 10% popusta.

*** Isporuka knjiga kupljenih za vreme trajanja akcije na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA