Nova akcija Vulkan izdavaštva – 4 knjige za 1000 dinara

Od 11. do 17. juna samo na sajtu www.vulkani.rs, uz besplatnu dostavu

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo

Vulkan izdavaštvo organizovalo je novu akciju za svoje čitaoce! Samo na sajtu www.vulkani.rs u periodu od 11. do 17. juna možete kupiti posebno odabrane naslove po specijalnim pogodnostima: 4 knjige po ceni od 1000 dinara. A da uživanje u čitanju Vulkan knjiga bude potpuno, za svaku porudžbinu na teritoriji Republike Srbije dostava na kućnu adresu je besplatna! Kompletan spisak naslova koji su na akciji možete pogledati putem linka, a mi vam preporučujemo neke od njih.

Roman Dijablero je prava preporuka za čitaoce horor žanra. Crno tržište egzorcizma opasan je i nemilosrdan svet. Prema crkvenim učenjima, okruženi smo demonima, a egzorcizam je ovih dana postao vrlo tražen obred. Nakon što je izgubio brata kojeg je zaposeo demon, Elvis Infante je postao dijablero i zarađuje tako što lovi najrazličitije vrste natprirodnih bića. Ljubitelji priča sa misterioznim obrtima uživaće u ovoj knjizi.

Svetski bestseler broj 1 Izgubljeni cvetovi Alis Hart je idealan naslov za one koji se najčešće opredeljuju za dirljive životne priče smeštene u daleke krajeve sveta. Alis tek što je napunila devet godina, a njen život se zauvek promenio. Mora da napusti idiličnu porodičnu kuću na obali mora i pridruži se baki Džun, koju skoro da i ne poznaje. Ali baka će je naučiti da sluša cveće. Kad otkrije njihov tajni jezik, cvetovi će s vremenom postati reči, nežne poput latica i snažne poput korenja, način da izrazi osećanja. Ipak, prošlost će ponovo zakucati na vrata.

Senzacionalna knjiga, svetski bestseler Tangerina odiše misterijom, ljubavlju i vrelinom egzotične zemlje. Poslednja osoba koju je Alis očekivala da vidi u Tangeru bila je Lusi Mejson. Nakon onoga što se dogodilo u hladnim planinama Vermonta, njih dve, nekada nerazdvojne prijateljice, dugo nisu razgovarale. Ali Lusi je sada tu, pokušava da ispravi greške i vrati ono što su nekada bile. Verovatno bi Alis trebalo da bude srećna zbog toga, ali ipak je obuzima poznati osećaj da je Lusi kontroliše i sputava na svakom koraku.

Ljubavni roman neočekivanog i zanimljivog raspleta Juče istražuje dimenzije pamćenja. Zamislite svet koji je podeljen na klase – ali ne po bogatstvu ili veri, već po tome koliko koja grupa može da se seti. Većina se seća samo jednog dana, a samo izabrani, elita, mogu da pamte dešavanja iz prethodna dva dana. U tom podeljenom društvu, Kler i Mark su neobičan primer mešovitog braka. Kler je domaćica, Mark pisac koji je postao političar u usponu. Oni su blistav primer nove vizije tolerancije i jednakosti, sve dok lepa žena ne bude pronađena mrtva u reci.

Pripremite se za leto uz najbolje Vulkan knjige.

* Akcija važi od 11. do 17. juna samo na sajtu www.vulkani.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 11. do 17. juna, potrebno je da poručite četiri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 1000 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.

*** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA