Atraktivni naslovi na engleskom jeziku sada na specijalnom popustu od 20%!

Pored svoje bogate ponude domaćih izdanja, u knjižari Akademija od sada možete odabrati i sjajne naslove knjiga na engleskom. Akcija beletristike predstavlja preko 1000 popularnih naslova koji su na popustu od 20% do kraja juna meseca

  • 0
Knjige Knjige / Foto: Unsplash/Thought Catalog

Knjižara Akademija je kultna knjižara, sinonim za dobru knjigu i simbol Beograda, jer se nalazi u samom centru grada, Knez Mihajlovoj 35.

Uz podršku DATA STATUS-a, knjižara Akademija je postala vodeće mesto za stručnu literaturu, kao i kapitalna i luksuzna izdanja domaćih i inostranih izdavača.

Galerija ‘’Akademije’’ jer specijalizovana za beletristiku na engleskom jeziku, kao i za učenje stranih jezika, dok su u prizemlju ponude domaćih naslova, luksuznih izdanja i gift program. Ponos knjižare je dečji kutak, pravo dečje carstvo knjiga i igračaka.

Uz besplatnu dostavu, knjige možete naručiti na sajtu Data Status putem OVOG LINKA ili posetite knjižaru Akademija i odaberite primerak za sebe!

Data status Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA