Peta knjiga iz kolekcije Prvi put s Pepom: "Pepin dan u prirodi"

Delimo 3 knjige srećnim dobitnicima, zabavne i poučne slikovnice o prvim dečjim iskustvima, a sve što je potrebno da uradite da dobijete ovaj sjajan poklon, jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs, a troje najsrećnih dobija knjigu

  • 0
Egmont Foto: Promo/Egmont

Kolekcija Prvi put s Pepom je probudila izuzetno interesovanje među decom i roditeljima i ovog petka na kisoske stiže još jedna Pepina pustolovina. Ovog puta Pepa je sa svojom porodicom krenula na izlet u prirodu. Poneli su hranu za piknik i ostalu opremu za uživanje. U početku je Pepi šetnja bila prilično dosadna sve dok nije otkrila mnoge šumske zanimljivosti.

Decu je važno na pravi način upoznati sa prirodom, voditi ih na izlete kako bi otkrili razne čarobne životinje i pojave. Ove poučne i zabavne slikovnice osmišljene su sa ciljem da deci približe i opišu neka iskustva koja još uvek nisu imala u praksi priliku da vide ili iskuse.

Poučne slikovnice o Pepinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog petka na prodajnim mestima!

Propuštene knjigice možete pronaći na sajtu www.dexy.co.rs

Svakog petka nova Pepina pustolovina!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA