Leto počinje uz novi roman Miloša Latinovića – "Dugodnevica"

Ljubiteljima autora Miloša Latinovića Vulkan izdavaštvo predstavlja novi roman – "Dugodnevica"

  • 0
Vulkan izdavaštvo

Foto: Vulkan izdavaštvo

Pisac upućuje čitaocima neodoljivi poziv na jednodnevno putovanje i istraživanje grada na ušću dve reke, s likovima čiju životnu strukturu ispunjavaju sećanja na divne dane detinjstva, strasne ljubavi i umetnička dostignuća, ali i strahovi za budućnost.

Poručite novo izdanje Vulkan izdavaštva putem sajta

Zanimljivost lutanja, važnost ljubavi, umetnički doživljaj, opreznost spram želja u osnovi su romana "Dugodnevica". Možete ga pročitati za dan, ali ćete ga pamtiti godinama.

O likovima u romanu "Dugodnevica" Latinović ističe:

- Možda jesu usamljenici, idioritmici u velikom gradu, ali njihove misli, njihova iskustva, stavovi, analize ljudi koje susreću, predstavljaju briljantnu analizu sveta u kojem živimo. Prolazeći ulicama, preko trgova, kroz uske prolaze i mirisne bašte iza visokih zidova, svako svojom putanjom, otkrivaju prelepe vidikovce i skrivena tajna mesta grada koji su postepeno otkrili. On je njihov mada su u njega došli.

Grad Latinovićevih junaka postaje jedan od likova romana.

Miloš Latinović autor je zbirki priča, romana, knjiga eseja i desetak dramskih tekstova, kao i više od sto različitih književnih priloga. Vulkan izdavaštvo je do sada objavilo pet romana ovog autora – Sto dana kiše, Šekspirijens, Četiri ludila, Šekspirov klijent i Etape noći.

Ukoliko želite da zakoračite u leto uz novu knjigu Miloša Latinovića, možete je poručiti putem sajta www.vulkani.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA