Poklanjamo tri knjige iz kolekcije "Prvi put s Pepom": "Pepine prve naočare"

Delimo 3 knjige srećnim dobitnicima, zabavne i poučne slikovnice o prvim dečjim iskustvima, a sve što je potrebno da uradite da dobijete ovaj sjajan poklon, jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs sa naznakom "Pepa", a troje najsrećnih dobija knjigu

  • 0
Egmont Foto: Promo/Egmont

Kolekcija Prvi put s Pepom je probudila izuzetno interesovanje među decom i roditeljima i ovog petka na kisoske stiže još jedna Pepina pustolovina. Ovog puta Pepa odlazi kod oftalmologa na očni pregled.

Igrajući se sa drugarom Pedrom Ponijem Pepa je odlučila da ode na očni pregled. Prvi put se našla u ordinaciji u kojoj se pregleda vid. Doktorova dijagnoza na kraju pregleda je bila da jedine naočare koje su Pepi potrebne su one za sunce!

Poučne slikovnice o Pepinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog petka na prodajnim mestima!

Propuštene knjižice možete pronaći na sajtu www.dexy.co.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA