Nova letnja akcija Vulkan izdavaštva – 3 knjige za 667 dinara

Od 25. juna do 1. jula. Leto je lepše uz Vulkan knjige

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo

Leto je lepše uz Vulkan knjige, zato smo za vas pripremili super letnju akciju na sajtu www.vulkani.rs! Tokom prve akcije, koja traje od 25. juna do 1. jula, moći ćete da nabavite 3 knjige po neverovatnoj ceni od samo 667 dinara!

Ukoliko ste ljubitelj detektivskih priča, prava knjiga za vas je Bonton za ubistvo. Uzbudljiva misterija u kojoj bogata mlada udovica otkriva zadovoljstva i skandalozne zamke londonskog visokog društva. O uspehu koji je Bonton za ubistvo postigao širom sveta dovoljno govori činjenica da je autorka Dajana Friman osvojila književnu nagradu Agata za najbolji debitantski roman i nominovana je za nagradu Meri Higins Klark.

Ljubavni triler Onaj pravi idealno je štivo za ljubitelje zanimljivih zapleta. Radnja knjige smeštena je u neposrednu budućnost, u svet u kojem vam DNK test može pronaći savršenog partnera – osobu za koju ste genetski stvoreni. Bez obzira koliko ste srećni i zadovoljni u ljubavi, možete li iskreno da kažete da se nikada niste zapitali postoji li, tamo negde, neko bolji. Šta ako je uzorak kose dovoljan da tu osobu i pronađete? Ideja je jednostavna, ali implikacije su burne. Nikada više nećete razmišljati o ljubavi i vezama na isti način.

Za čitaoce koji upijaju romane Nore Roberts i Sandre Braun imamo pravu literarnu poslasticu! Autorka Elin Hilderbrand i Vulkan izdavaštvo predstavljaju vam roman satkan od ljubavi, napetosti i uzbuđenja – Praznik u raju! Njujork post dodelio je Elin Hilderbrand titulu „kraljice letnjeg štiva“, što potvrđuju višemilionski tiraži, prva mesta na top-listama, kao i brojne nominacije za najbolju knjigu godine na relevantnim sajtovima, kao što je Goodreads.

Listu knjiga na akciji možete pogledati putem linka.

Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 25. juna do 1. jula, potrebno je da odaberete tri knjige sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 667 dinara. Tokom trajanja pomenute akcije, popust od dodatnih 10% na kupovinu tri knjige ne važi, dakle, krajnja cena je 667 dinara.

Za narudžbine vrednosti iznad 2000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.

Pratite naš sajt www.vulkani.rs, budite u toku i iz nedelje u nedelju među prvima saznajte koji naslovi će biti dostupni u okviru velikih letnjih akcija od 25. juna do 22. jula!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA