Majstorski ljubavni roman "Sve ili ništa" švedske bestseler autorke Simone Arnstet

Švedska kraljica romansi Simona Arnstet napisala je zabavan roman „Sve ili ništa“, o modernim ženama, vreloj strasti i nemogućim telesnim idealima

  • 0
Laguna Foto: Laguna

Leksija Vikander je kopirajter u jednoj reklamnoj agenciji i voli svoj posao. Ipak, ne uklapa se baš sasvim u radno okruženje. U reklamnom svetu sve žene su vitke i opsednute kalorijama – sve osim nje. Uz to, na poslu je napeto: agenciju je preuzeo novi vlasnik i kruže glasine da će mnogi dobiti otkaz.

Da bi se oraspoložila, Leksija odlazi u bar. Odavno je odmakla od prvog pića ali, na njeno razočaranje, i dalje niko ne flertuje s njom. Iznenada, pored nje seda on – najzgodniji muškarac na svetu.

Adam Nilund je neotesani mangup iz predgrađa koji je postao direktor. Poznat kao čovek čvrste ruke, stigao je u Stokholm da bi unapredio poslovanje tek kupljene reklamne agencije. Usredsređen je samo na rad. Svratio je do bara da se opusti, a onda mu je žena koja sedi za šankom privukla pažnju. U stvari, privlači ga u svakom smislu. Sve dok ga pijana ne poljubi, pa mu se potom ispovraća na cipele.

U ponedeljak ujutru ponovo se sreću. Leksija i njen novi šef, Adam.

Simona Arnstet je spisateljica i psihološkinja. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost. Napisala je sedam romana, prodatih u više od dvadeset zemalja, između ostalog u SAD, gde je dobila fantastične recenzije.

Roman "Sve ili ništa" Simone Arnstet možete pronaći od četvrtka 5. avgusta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA