"Sizifova azbuka: Bojanka“ u prodaji na sajtu vulkancic.rs

Učenje slova nikada nije bilo zabavnije

  • 0
vulkancic Foto: Promo

Za mališane koji tek uče da pišu, Vulkančić je spremio edukativnu bojanku, uz koju će uspešno savladati sva slova azbuke. Za svako slovo, tu je i crtež koji je potrebno obojiti, pa se tako učenje osnažuje vizuelnim pamćenjem.

Bojanku je priredio i ilustrovao Bojan Jokanović, koji je Sizifa, kao glavnog junaka, uveo u prethodnim knjigama iz iste edicije – 100 Sizifovih pravopisnih pravila 1, 100 Sizifovih pravopisnih pravila 2, Učim i igram se: Sizifova pravopisna pravila 1 i Učim i igram se: Sizifova pravopisna pravila 2, a u pripremi je i treći deo trilogije o Sizifovoj borbi za pravopis, koji će ujedno biti i poslednji.

Svestan toga da je opismenjavanje sizifovski posao, autor se opredelio da baš kroz duhovite ilustracije ovog mitskog junaka mališanima – ali i onim malo starijima – približi pravopis srpskog jezika i njegovo učenje učini lakšim i zabavnijim.

Povodom knjige Sizifova azbuka: Bojanka, autor je izjavio:

- Nakon dve uspešne knjige iz serijala o Sizifovoj borbi za pravopis – a očekujući ove godine i predstavljanje trećeg dela, koji će ujedno biti poslednja knjiga trilogije o jezičkim nedoumicama u srpskom jeziku – iskoristio sam vreme da realizujem azbuku u vidu bojanke namenjenu najmlađima. Dobio sam mnogo molbi da nacrtam bojanku, kako bi deca mogla da učestvuju u stvaranju zanimljivog crtanog junaka Sizifa. Odlučio sam da to bude bojanka-azbuka, sadržaj sam osmislio tako da svaku stranicu prate asocijacije koje počinju na to slovo, tako da će deca, bojeći ilustracije, najjednostavnije naučiti sva slova azbuke.

Knjigu možete kupiti na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan! 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA