Sajamski dani od 15. do 31. oktobra - POPUSTI DO 80%

Popusti tokom Sajamskih dana do 80%

  • 0
Laguna

Foto: Promo

Laguna i Delfi knjižare četvrtu godinu za redom organizuju Sajamske dane od 15. do 31. oktobra 2021. u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige drugih izdavača i strane knjige 10%.

Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga odobrava se dodatnih 15%, a ukoliko birate 6 ili više naslova, odobrava se dodatnih 20%.

Odličan gift program biće snižen za 15%.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Laguna i Delfi su obezbedili i pristupačniju dostavu.

- Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije.

- Povlašćenu cenu isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra.

- Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

Sajamske dane obeležiće i posebni žanrovski dani tokom kojih će kupci knjiga određenog žanra na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra.

Žanrovski dani za naslove iz oblasti publicistike trajaće od 15. do 16. oktobra, za knjige za decu od 20. do 21. oktobra. Za ljubavne i istorijske romane, kao i za drame, žanrovski dani biće 22. i 23. oktobar, dok će knjige domaćih autora biti u fokusu 27. i 28. oktobra. Sam kraj Sajamskih dana, od 29. do 31. oktobra, biće rezervisan za knjige iz žanra trilera, fantastike, horora i tinejdž literature.

Veliki broj pisaca Lagune potpisivaće knjige čitaocima!

Bilo da se odlučite da posetite neku od knjižara Delfi ili neki od Laguninih klubova čitalaca, ili da knjige birate od kuće, preporučujemo vam da najpre na sajtovima pregledate ponudu najnovijih izdanja, hitove domaće i strane književnosti i knjige za decu jer vas i ovoga puta očekuju sjajni naslovi.

Manifestaciju su podržali Banca Intesa, Bambi, Wash&Go, Bioten, STR8, K2r, Haier, Generali, Nedeljnik.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA