Vulkančić knjige na specijalnoj sajamskoj akciji

Samo u sredu, 20. oktobra, u okviru Vulkanovog sajma knjiga čitaoci će imati priliku da izaberu za svoje mališane dečje knjige po najboljim sajamskim cenama!

  • 0
Vulkan izdavaštvo

Foto: Vulkan/Promo

Dečja izdanja Vulkančića moći ćete da kupite putem sajta vulkancic.rs po neverovatnim cenama. Na redovni popust na sajtu od 20% odobravamo još 10% popusta, a na tri i više kupljenih knjiga ostvarujete dodatni popust od 10%. Ali to nije sve! Na postojeće sajamske popuste očekuje vas dodatni popust od 10%. Popust se obračunava u korpi, a samo tokom akcije, za kupovinu knjiga putem sajta dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Pogledajte naslove koje preporučujemo za edukaciju i zabavu najmlađih čitalaca.

Edicija Mislite kao donosi naslove uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn i Šerlok Holms. Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga grupe autora Mislite kao Šerlok Holms je put kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih će deca otkriti kako da vežbaju svoj um za istraživanje, logiku, naučnu metodu, za strast i motivaciju, a sve to prateći jednog od najbriljantnijih detektiva svih vremena. Mališani će se upustiti u detektivsku avanturu koja počinje u Ulici Bejker kod broja 221B i biće desna ruka Šerloku Holmsu dok rešava slučajeve koji su za druge nerešivi. Analizirajući neke avanture slavnog detektiva, saznaće kako funkcioniše njegov um i odakle potiče njegova genijalnost, a kroz specifičan način razmišljanja naučiće kako da izvuku najbolje iz svog uma.

U serijalu knjiga o Isidori Mun, devojčici koja je pola vila, a pola vampir, autorka Harijet Mankaster otkriće sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Isidora shvata da pripadati različitim svetovima može biti i te kako zabavno! Ovoga puta, u knjizi Isidora Mun ide na vampirski bal, povešće vas u avanturu koja je i za nju potpuna novina, gde će naučiti kako da nadvlada strah i zabavi se. Čitajte novi deo serijala o Isidori Mun i saznajte kako se ova neobična junakinja provela na vampirskom balu. Isidora je konačno dovoljno velika da i ona ide na vampirski bal i veoma je uzbuđena zbog toga. Ali postoji samo jedan problem: mora da učestvuje u takmičenju talenata sa drugom vampirskom decom. Da li će Isidora biti dovoljno hrabra da izvede svoju tačku?

Opšta enciklopedija: Postanite genije pomoći će deci da pronađu odgovore na pitanja iz različitih oblasti, kao što su geografija, kultura, umetnost i sport. Probudite radoznalost kod vaših mališana i omogućite im da se upuste u avanturu uz mnoštvo zanimljivih činjenica iz opšteg obrazovanja. Mogu li da pronađu reku Amazon na mapi sveta? A planinu Fudži? Umeju li da razlikuju krsnu od grudne kosti? Mogu li da prepoznaju arheopteriksa, i uoče razliku između bejzbol i teniske loptice? Ne? Onda je ovo savršena knjiga za njih! Proučavajući fantastične činjenice, rešavajući više od pedeset čudesnih fotografskih kvizova, mališani će krenuti od početnog, preko naprednog, sve do nivoa genija!

Edicija Najbolji fudbaleri sveta predstavlja seriju biografija najvećih i najboljih fudbalera na svetu. U njima možete čitati zanimljive životne priče o neverovatnim putovanjima – od ljubitelja fudbala u detinjstvu do svetski poznatih superzvezda! Knjiga Najbolji fudbaleri sveta: Mbape autora Meta i Toma Oldfilda je uzbudljiva avantura neverovatnog mladog talenta na poziciji napadača, o čijoj blistavoj karijeri svedoče značajne nagrade i priznanja koje je do sada pobrao. Zahvaljujući predanom radu i prirodnom talentu, ovaj igrač uspeo je da postane jedan od najboljih fudbalera na svetu i da postigne važne golove u životu, kao što to izvanredno radi i na terenu, oduševljavajući milione gledalaca.

Princeza koja je letela sa zmajevima autorke Stefani Berdžis Samfajer je uzbudljiva avantura puna neobičnih junaka i interesantnih obrta. Sofija je druga princeza. Nije princeza prestolonaslednica – to je njena starija, savršena sestra Katarina. Sofija je princeza koja stalno govori pogrešne stvari, mrzi da ide na zabave, ne voli ljude... Princeza koja samo želi da sedi u miru, piše pisma svom prijatelju mladom zmaju Jaspisu i čita knjige. Ali kada Sofija protiv svoje volje na leđima zmaja odleti u Vilen u kraljevsku posetu, odlučiće da joj je potreban mali predah. Prerušena, Sofija ubrzo otkriva magični grad učenja, novih prijatelja i slobode. Ukratko, sve će biti divno... dok u jednom trenutku sve ne krene naopako. I dok se ne pojave ledeni divovi koji žele da povrate teritoriju koju su izgubili pre nekoliko vekova. Da li će Sofija i Jaspis uspeti da spasu svoje porodice i kraljevstvo?

Iskoristite ovu ponudu samo danas na sajtu vulkancic.rs i kupite knjige za decu po sjajnim cenama.

* Besplatna dostava važi samo za teritoriju Srbije.

** Ponuda važi dok traju zalihe.

*** Dodatni popust ne odnosi se na akcijske cene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA