Triler o kom čete dugo razmišljati – "Ples lala"

Knjige Ibona Martina, baskijskog kralja napetosti, pravi su izbor za sve one koji vole uzbudljive misterije čija je radnja smeštena u intrigantne i neobične predele

  • 0
Vulkan izdavaštvo

Foto: Vulkan/Promo

Pejzaž je jedan od neprikosnovenih protagonista i u romanu Ples lala, koji je postao pravi izdavački fenomen, a prava su prodata u više od deset zemalja sveta.

Idilična scenografija Gernike, živopisnog baskijskog gradića, postaje kulisa zastrašujućeg zločina: neko je čuvenu lokalnu novinarku vezao za železničku prugu i uživo prenosio njenu smrt. Usledilo je još naizgled nasumičnih žrtava, ali uskoro postaje jasno da je na delu serijski ubica. Tri potpuno različita ubistva imaju samo jedan zajednički trag, crvenu lalu pored tela žrtve. Mlada istražiteljka Ane Sestero ne samo da iznenada komanduje specijalnom jedinicom koja želi da što pre okonča ova neobična ubistva već mora da se suoči i sa senkama iz sopstvene prošlosti. Jer se upravo u prošlosti krije ključ ovog slučaja, a istraga vodi do starog manastira na divljim liticama rezervata prirode i do spiska ženskih imena. Vreme ističe, a imena na spisku je sve manje.

Otkrijte kako i najlepši cvet može da nadahne najokrutniji zločin! Poručite knjigu Ples lala putem sajta vulkani.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA