"Sestre Toskane" autorke Lori Nelson Spilman u prodaji

Vulkan izdavaštvo predstavlja knjigu za ljubitelje uzbudljivih ljubavnih priča prepunih snažnih emocija - Sestre Toskane autorke Lori Nelson Spilman, bestseler spisateljice Njujork tajmsa

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Vulkan izdavaštvo/Promo

Od krivudavih kanala Venecije, preko zelenih brežuljaka Toskane i očaravajućih gradića na obali Amalfija, na uzbudljivom putovanju sestara otkrivaju se sudbine i porodične tajne – tajne koje prete porodici mnogo više nego kletva stara vekovima. Pre mnogo godina, u Trespijanu, u Italiji, jedna sasvim obična, ogorčena devojka, Filomena Fontana, čija mlađa sestra beše blagoslovena lepotom, proklela je sve drugorođene ćerke porodice Fontana na život bez ljubavi.

Neki će reći da je to puka slučajnost. Drugi ostaju pri tome da je to proročanstvo koje se ispunilo. Ali niko ne može poreći činjenice. Još od onog dana kada je Filomena izgovorila kletvu, pre više od dve stotine godina, ni jedna jedina drugorođena ćerka iz porodice Fontana nije pronašla večnu ljubav. Emilija je singl i srećna, i za nju to nije kletva nego blagoslov, dok rođaka Lusi očajnički želi da pronađe ljubav. Ali obe su iznenađene kada ih tetka Popi pozove sa neobičnim predlogom: ako pođu sa njom u njenu rodnu Italiju, zaklinje se da će sresti ljubav svog života na svoj osamdeseti rođendan, i razbiti kletvu porodice Fontana za sva vremena.

"Neraskidive sestrinske veze cvetaju u ovoj pustolovini u Italiji, u kojoj ljubav i magija povezuju generacije žena jedne porodice!"– New York Times

Poručite knjigu Sestre Toskane na sajtu vulkani.rs i krenite na putovanje duše kroz magične predele Italije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA