Besplatno odnošenje kabastog otpada

Beograd, 03. decembar 2021.godine – Ekipe JKP "Gradska čistoća" će 4. i 5. decembra 2021. godine besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica.

  • 0
Kabasti otpad, gradska cistoca

Foto: Shutterstock

Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe "Čistoće" ukloniti.

Ova besplatna akcija tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu. Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada treba da se jave "Gradskoj čistoći" na broj telefona koji je besplatan 0800-000807, kako bi obavestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

"Čistoća" apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za građane Beograda. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se naplaćuje po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama "Gradske čistoće" dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA