"Varšavski protokol" Stiva Berija u prodaji

Tajna od koje zavisi sudbina sveta

  • 0
knjiga "Varšavski protokol", Stiv Beri Foto: Vulkan izdavaštvo

Varšavski protokol je nova knjiga Stiva Berija uz koju će uživati istinski ljubitelji intrigantnih istorijskih romana koji predstavljaju važne događaje u potpuno drugačijem svetlu.

Sedam nestalih relikvija. Jedna po jedna, sedam neprocenjivo vrednih relikvija Arma Christi, Oružja Hristovog, nestaje iz svetilišta širom sveta.

Koton Malon od svoje nekadašnje šefice Stefani Nel saznaje za privatnu aukciju na kojoj će se licitirati za inkriminišuće informacije o predsedniku Poljske. Ulaznica za učestvovanje u ovoj tajnoj licitaciji jedan je od predmeta Oružja Hristovog i zato Malon odlazi u zamak u Poljskoj kako bi pribavio Sveto koplje, hiljadu godina staro koplje kojim je prema predanju proboden Isus.

Međutim, ništa ne ide po planu i Malon će se uskoro naći u bespoštednoj borbi za tajnu koja, ako bude otkrivena, može da promeni ravnotežu moći u Evropi.

Od mirnih kanala Briža do elegantnih odaja zamka Vavela i drevnih rudnika soli duboko pod zemljom izvan Krakova, Malon je uhvaćen u smrtonosni vrtlog rata čiji su učesnici spremni na sve.

"Moja vrsta trilera." – Den Braun

Varšavski protokol dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan. Ostale romane Stiva Berija u izdanju Vulkan izdavaštva možete pronaći na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA