Od srede 13. do nedelje 17. aprila održaće se Dečji dani kulture!

Zašto je dobro da deca odrastaju uz životinje? Reciklaža je važna! Znate li šta je "helikopter roditeljstvo"? - Zanimljiv i edukativan program Dečjih dana kulture

  • 0
Laguna Foto: Laguna/Promo

Pored popusta na izdanja Lagune, očekuju nas druženje sa piscima i zanimljive i edukativne radionice.

Program otvaramo u sredu 13. aprila od 18 sati u knjižari Delfi SKC promocijom knjige "Rečnik beskrajnog odrastanja", koju će predstaviti autori Zoran Penevski i Slavimir Stojanović.

U petak 15. aprila od 18 sati u knjižari Delfi SKC Tamara Lujak će sa gostima predstaviti knjige "Rečnik srpskih mitoloških bića" i "Rečnik slovenske mitologije"

U subotu program u knjižari Delfi SKC počinje u 10 sati, kada ćemo pričati o dobrobiti odrastanja uz kućne ljubimce povodom knjige „Luče i Silvija“ Aleksandre Urošević. Pored Aleksandre, na ovu temu govoriće i pedijatar dr Jasna Zečević.

Već u 11 sati predstavićemo knjigu Gabrijele Čović "Koliba u Hrastovoj šumi".

U 12 sati počinje ekološka radionica – Zašto je reciklaža važna – a u prvom planu biće nam knjiga "Neka plastično postane fantastično". I da, učinićemo fantastične stvari sa plastičnim.

Program koji počinje u 13 sati posebno će interesovati roditelje jer ćemo u razgovoru sa dečjim psihologom Jelenom Holcer obraditi temu: Helikopter roditeljstvo: Da li smo previše zaštitnički nastrojeni kao roditelji?

Program u nedelju počinje u 11 sati malom radionicom engleskog jezika u organizaciji Škole stranih jezika „Berlitz“.

U 12 sati ćemo pričati o serijalu "Loši momci", koji odnedavno gledamo i na velikom platnu. U goste nam dolaze Tarantula i Ajkula, odnosno Đurđina Radić Djixx i Aleksandar Gligorić.

U 13 sati mališane očekuje interaktivni igrokaz Dečjeg kulturnog centra "Vilingora".

Pisac Robert Takarič će se u okviru Dečjih dana kulture družiti sa čitaocima u sredu 13. aprila u Laguninoj knjižari u Zrenjaninu od 16.30 i u petak 15. aprila od 17 sati u Laguninoj knjižari u TC Big Shopping centar u Novom Sadu.

U knjižari Laguna u TC Stop Shop u Nišu Lela Stojanović će potpisivati svoje knjige od 11 sati.

Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%.

Navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja, ali bez mogućnosti da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača biće na popustu od 20% dok će odabrani gift program biti snižen od 20% do čak 40%. Clementoni puzzle, Cubic Fun 3D puzzle i Dexy Co čestitke biće na popustu od 10%.

Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova, a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji.

Dođite da zajedno budemo u igri sa knjigom!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA