Roman "Nostradamus" u prodaji

Obavezno štivo za sve ljubitelje istorije, misterije i avanture

  • 0
"Nostradamus", Vulkan izdavaštvo Foto: Vulkan izdavaštvo

Zakoračite u vremensku krivulju, u XVI vek, gde su izdaja i smrt bile uobičajene, u hladni, sumorni i tajanstveni svet Nostradamusa: astrologa, lekara i alhemičara, proroka čiji život i proročanstva i dalje intrigiraju ljude. Mišel Zevako poziva čitaoce u avanturu koja oduzima dah – Nostradamus.

Ovo je priča o ljubavi i osveti tokom vladavine jedne od najmoćnijih francuskih kraljica. Roman u kojem se u svakom novom redu prepliću stvarnost i mašta, ambicija i plemenitost, ljubav i strast.

Mari je kćerka velikog lovca na čarobnjake. "Vešticu" koja je predvidela, između ostalog, i smrt njenog oca, gospodar je osudio da gori na lomači. Reno se zakleo da će se osvetiti i ubiti onu koja je odgovorna za smrt njegove majke. Reno i Mari se vole, ali Reno ne zna ko je Mari zapravo, a ona se ne usuđuje da mu to kaže.

Pisac šalje čitaoca u istorijsku epohu koliko krvavu toliko i romantičnu i otkriva mu svet misterija koji i danas traži odgovore. Postavivši u fokus naracije velikog Nostradamusa, autor je predstavio lik slavnog naučnika u posebnom razvoju, zasnovanom na stvarnim biografskim podacima. Čoveka koji je želeo da zagospodari vremenom – snagom prošlosti i potencijalom budućnosti – i da poseduje ključ za neograničeni univerzum znanja u kojem čak i smrt gubi na važnosti. Ali kako će iskoristiti tu mudrost obavijenu velom misterije? Iako izabran među milionima ljudi, može li Nostradamus da osvetli sopstveni put?

"Veličanstveni autor koji je potonuo u zaborav potpuno nezasluženo ostavši u senci Aleksandra Dime." – Amazon

Mišel Zevako je bio francuski novinar, romanopisac, izdavač, filmski režiser. Postao je slavan zbog svojih istorijskih romana prepunih avanture i uzbuđenja.

Roman Nostradamus potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA