Dani velikih popusta na vulkani.rs

Black Friday groznica je već počela

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Vulkan izdavaštvo

Šta se nalazi na vašoj šoping-listi? Iskoristite dane najvećih sniženja na sajtu vulkani.rs i pronađite svoju priču!

Tokom trodnevne Black Friday akcije sva izdanja Vulkan izdavaštva moći ćete da kupite po fantastičnim cenama. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Od petka, 25. novembra, do nedelje, 27. novembra, kupovinom putem sajta vulkani.rs na postojećih 15% popusta ostvarićete dodatnih 20%, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga.

Black Friday akcijom obuhvaćena su sva izdanja Vulkan izdavaštva – svetski bestseleri, klasici svetske i srpske književnosti, knjige domaćih autora, zabavne i edukativne knjige za najmlađe, fantastični romani za mlade, ali i aktuelna izdanja koja su proglašena svetskim izdavačkim senzacijama.

Misteriozne trilere, uzbudljive drame, nezaboravne ljubavne priče, naslove iz žanra popularne psihologije i popularne nauke i knjige o roditeljstvu pronađite na jednom mestu!

Praznik kupovine na vulkani.rs uskoro počinje!

NAPOMENE:*Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 15% popusta na sajtu.** Za kupovinu tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.*** Tokom Black Friday akcije dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA