80 sekundi nerealne istine o Srbima na letovanju: Urnebesan skeč Kruševac geta o paradajz turistima

Da se razumemo, niko ovde nema ništa protiv paradajz turizma, samo smo se šalili

  • 12

Ako ćemo gledati po temperaturama, leto je stiglo ove nedelje. Srbi se, kao i svake godine, uveliko dovijaju kako da skupe novac za more, kako da prođu najbolje, kako da se mnogo ne potroši. I tu na scenu stupa paradajz turizam i momci iz "Kruševac geto".

Nisam sigurna da smo ga mi smislili ovaj vid turizma, patentirali sigurno nismo, ali mnogi svoja porodična letovanja pamte upravo tako: hrana se nosi od kuće, do koje god destinacije da se srpska porodica uputi. Nije bitno što paradajz provrišti, sir se istopi, a pečenje pretvori u kašu. Bitno je da se uštedi.

I, ako ćemo pravo, tome ništa ne fali.

Sa nama su saglasni i momci iz humorističnog sastava "Kruševac geto", koji su, tokom posete našoj redakciji, izveli i jedan skeč posvećen svim paradajz turistima. Mi smo našli temu koju još nisu obrađivali, a njima je trebalo pet sekundi da počnu.

Da mnogo ne dužimo, pogledajte u videu na početku teksta kako je to izgledalo, a na kraju teksta i ceo intervju sa njima.

VIDEO: Kruševac geto prvi put nastupa u Beogradu

(J. Stakić/j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA