Whitesnake najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27. juna

Još samo osam dana deli nas do najvećeg rock spektakla u Srbiji ovog leta – koncerta legendarnog Davida Coverdalea i Whitesnake, koji će se održati u četvrtak 27.juna na Stadionu Tašmajdan

  • 1

Whitesnake su trenutno na aktuelnoj svetskoj “Flesh & Blood” turneji, na kojoj promovišu istoimeni novi album.

Harizmatični frontmen i njegov bend su ovog leta jedan od najtraženijih artista, kako na solo koncertima tako i na najvećim rock’n’roll festivalima na svetu – čuvenom “Download” festivalu u Donington Parku i “Rock In Rio” u Rio De Žaneiru.

Whitesnake su poslednji put nastupali u Beogradu u novembru 2015-e godine, te se za ovaj koncert traži ulaznica više u Srbiji i regionu, naročito što je ista najjevtinija na “Flesh & Blood” turneji.

Whitesnake

Foto: Promo

Srpska publika je posebno naklonjena jednom od najboljih pevača na svetu, koji je podjednako posvećen našim fanovima, te su Whitesnake koncerti u našoj prestonici sinonim za dobru svirku i neverovatnu energiju koju Coverdale razmenjuje sa obožavaocima.

Njegov pozdrav i poziv našim fanovima možete pogledati ovde:

Ulaznice za Whitesnake koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na WHITESNAKE, 06.27 20:00 - ulaznica po sledećim kategorijama:

-     Fan pit: 3.500,00 RSD

-     Parter: 2.500,00 RSD

-     Tribine: 2.500,00 RSD

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сања

    19. jun 2019 | 08:56

    Све нам доводе неке пропале бендове у позним годинама свог рокерског живота. Где су били у време кад су палили и жарили светском сценом. Што их тада не доведоше у Србију, него сад при заласку каријере...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA