≫ 

Pre Lejdi Gage ona je bila "zvezda koja je rođena": Sinoć joj se njen "Džek" pridružio na sceni

"Lost inside of you" bio je njihov "Shallow", a sada su tu pesmu ponovo otpevali pred 70.000 ljudi

  • 0
Kris Kristofferson, Barbra Streisand Foto: Tanjug/AP

Zvezda je ponovo rođena u nedelju veče u Hajd Parku, kada se Barbri Strejsend na sceni pridružio Kris Kristoferson, njen kolega iz filma "Zveda je rođena" (1976).

Lenedarna pevačica (77) dočekala je Kristoferosna na bini usred Londona i njih dvoje su zajedno još jednom otpevali peslu "Lost inside of you", jednu od mnogih ljubavnih balada iz pomenutog ostvarenja.

Nakon što se pojavila pred 70.000 ljudi (i otkrila da već 52 godine nije nastupala na otvorenom), Strejsendova je pozvala Krisa (83), koji je već nastupio nešto ranije, da sa njom otpeva pesmu koja je, zajedno sa "Evergreen", obeležila njihovu verziju filma "Zvezda je rođena".

Inače, ni verzija iz 1976. nije originalna. Prvi film ovog imena objavljen je 1937. godine sa Dženet Gejnor i Frederikom Marčom u glavnim ulogama. Film se ne vrti oko muzike, već u njemu Ester, devojka se sela (Gejnor), koja sanja da postane glumica, ulazi u vezu sa holivudskom facom Normanom Mejnom (Marč). Dok njena karijera napreduje, njegova se gasi, zbog čega se on okreće boci i okončava tragično.

Priču o Ester i Normanu ponovili su Džudi Garland i Džejms Mejson 1954. godine u istoimenom mjuziklu.

Kada je došao red na Barbru i Krisa, u priči je muzička industrija zamenila filmsku, a Norman je postao Džon. Uprkos slavi glumaca i oprobanom scenariju, jedino što je ovaj film činilo upečatljivim jeste ogroman talenat Barbre Strejsend (zbog kog je, paradoskalno, bilo teško poverovati da je njenoj Ester potreban muškarac da bi bila primećena). Uz to, hemija između Barbre i Krisa bila je vidno slaba, što se nikako ne može reći za Bredlija Kupera i Lejdi Gagu (Džeka i Ali), o čijem se odnosu govorilo (i i dalje se govori) više nego o samom filmu.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA