Još samo dvadesetak dana do omiljenog festivala evropskih klabera

Promo cena ulaznice za Lovefest do 10. jula u ponoć

  • 2
Lovefest Foto: Promo

Ukoliko niste nabavili ulaznicu za jedan od najboljih evropskih festivala, koji će ove godine biti održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji, sada je pravi trenutak, jer promotivna prodaja trodnevnog paketa karata traje do srede 10. jula u ponoć!

Jamie Jones Foto: Promo

Ulaznice se mogu kupiti jednostavnim klikom putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa. Prema rečima organizatora trenutno vlada nezapamćeno interesovanje, a oni u isto vreme podsećaju da je zbog komfora posetilaca broj karata ograničen. Zato požurite, ako želite da budete deo ovog spektakla.

Joseph Capriati Foto: Promo

Za samo dvadesetak dana Vrnjačka Banja će osim desetina hiljada posetilaca iz cele Evrope ugostiti i izvođače iz više od 25 zemalja sveta. Među proslavljenim imenima su i izvođači kojih je svetska muzička scena posebno gladna ove godine. Tako u gradić u centralnoj Srbiji dolaze velikani među kojim su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Jamie Jones i mnogi drugi.

Lovefest Foto: Promo

Ove godine na velika vrata se vraća i Live bina sa tvrđim i hip-hop zvukom i izvođačima poput Bajage, Bojane Vunturišević i Dubioze Kolektiv. Petak je kao i ranijih godina rezervisan za sve popularniju trep cenu i izvođače među kojima su Senidah, Surreal, Fox, Haze, Elon i drugi.

Richie Hawtin Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA