≫ 

Fanovima na poklon: "Irish Stew of Sindidun" izbacio snimak sa nastupa u "Hali sportova" (VIDEO)

Novim "lajv" videom za pesmu "Holiday" bend je najavio nove festivalske nastupe, i to na "Green Target Celtic Festival" (Klosterle, Austrija) 27. jula, na beogradskom Bir festu 14. avgusta i Al Rock fest u Aleksincu 31. avgusta

  • 1
Irish Stew Foto: Marko Ristić/Facebook/zamrznutitonovi

Poznati beogradski sastav "Irish Stew of Sindidun" nastavlja da radi punom parom. Naime, popularnu grupu očekuje uskoro velika tri nastupa, i to na "Green Target Celtic Festival" (Klosterle, Austrija) 27. jula, na beogradskom Bir festu 14. avgusta i Al Rock fest u Aleksincu 31. avgusta.

Tim povodom, popričali smo sa gitaristom benda "Irish Stew of Sindidun" Nenadom Gavrilovom, koji nam ispričao šta fanove očekuje na ovim nastupima.

- Manje, više, klasično. Promovišemo taj album koji smo pre godinu dana snimili. Biće otprilike po sat, sat i po vremena svirke na tim festivalima - rekao je Nenad za Telegraf.rs.

Irish Stew Foto: Marko Ristić/Facebook/zamrznutitonovi

Ono što je zanimljivo jeste da je sastav "Irish Stew of Sindidun" na svom Jutjub kanalu izbacio njihov "lajv" nastup u novobeogradskoj hali "Ranko Žeravica" (nekada "Hala sportova"), gde su bili gosti na koncertu benda "Mortal kombat".

- Taj koncert je bio u maju, zove se "Antievrovizijski koncert". To je bio koncert naših velikih prijatelja, benda "Mortal kombat". Od njih smo dobili poziv, mi smo bili počastvovani i prihvatili da budemo njihovi gosti. Lagano ćemo izbacivati lajv videe sa tog koncerta. Bilo je stvarno puno ljudi i naši fanovi su već videli fotografije na internetu. Stvarno je bilo super - preneo nam je Nenad utiske.

Pogledajte kako je izgledao "lajv" nastup grupe "Irish Stew of Sindidun" u "Hali sportova":

Za sam kraj, Nenad nam je otkrio da grupa "Irish Stew of Sindidun" radi uveliko na novim singlovima, koji će biti pretočeni u novi album.

- U budućnosti mogu da očekuju novi materijal. To će biti iznenađenje. Pravimo i pišemo neke singlove, tako da ćemo to da krunišemo na novom albumu - zaključio je Nenad.

Više informacija o grupi "Irish Stew of Sindidun" možete saznati klikom na ovaj link.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    18. jul 2019 | 11:36

    Wow😱Odličan bend. Odlična pesma. Bila sam na puno njihovih koncerata i takvu energiju nikada nisam osetila. Preporuka za poslušati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA