Nezapamćeno interesovanje za Lovefest: Vrnjačka Banja RASPRODATA

Fanovi Heineken Lovefesta, jednog od najvećih muzičkih festivala u regionu od danas počinju da broje sitno, jer je do početka festivala ostalo još samo 10 dana. Trinaesto izdanje Lovefesta biće održano od 1. do 3. avgusta, a Vrnjačka Banja je već rasprodata

  • 0
Lovefest 2018

Foto: Promo

Svetski vodeći sajt za rezervaciju smeštaja Booking.com beleži više od 80% popunjenosti kapaciteta Vrnjačke Banje. Većina banjskih hotela, kao i prethodne godine, rasprodala je svoje smeštajne kapacitete nedeljama unapred, a uoči Lovefesta u centru Vrnjačke Banje otvoren je i novi i jedan od najsavremenijih hotela u Srbiji sa pet zvezdica.

Lovefest 2018

Foto: Promo

Zbog nezapamćenog interesovanja, osim hotela izdati su i svi privatni smeštaji, a neredak je slučaj i da ljudi izdaju sopstvene kuće, sobe, pa čak i dvorišta za kampere. Veliki broj onih koji se ne snađe na vreme u samom gradu, smeštaj će potražiti u Trsteniku i Kraljevu, koji su i ove godine spremni da ugoste posetioce Lovefesta. Time Lovefest jasno pokazuje da benefiti od ove manifestacije prevazilaze granice opštine Vrnjačka Banja.

Ovog leta u Vrnjačku Banju dolaze mladi sa svih strana sveta. Najviše posetilaca ponovo će biti iz zemalja regiona, a najveći porast u poseti beleže Nemačka, Francuska i Italija.

Lovefest 2018

Foto: Promo

Još samo 5 dana do finalnog poskupljenja ulaznica!

Prodaja ograničene serije trodnevnih paketa karata po specijalnoj ceni traje do 27. jula u ponoć, kada će kompleti karata, kao i dnevne ulaznice poskupeti i dostići punu cenu. Ulaznice se mogu kupiti jednostavnim klikom putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa.

Da podsetimo, ove godine na pet muzičkih bina očekuju se najveća svetska imena među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, kao i regionalne muzičke zvezde Bajaga i Instruktori, Dubioza Kolektiv, Senidah, Sara Jo i mnogi drugi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA