≫ 

Vodič kroz Beer Fest 2019: Ko kada nastupa, koja piva možete piti na festivalu (SATNICA) (MAPA)

U saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i GSP-om, organizuje se bezbedan i besplatan dolazak i povratak sa festivala

  • 0
Beer fest 2019 Foto: Promo

Na 17. Belgrade Beer Festu posetioci će od 14. do 18. avgusta uživati tokom 105 sati besplatnog muzičkog programa, koji će na četiri bine izvoditi više od 600 muzičara. Muzičko zagrevanje prve večeri na Main stage-u počeće uz Rock operu i više od 100 izvođača na bini, koji će oživeti nezaboravne rock hitove. Prve večeri nastupiće i najveća zvezda festivala, Džoni Mar, legendarni gitarista grupe The Smits, koji će posle nastupa na prestižnim svetskim festivalima Glastonberi i Siget, prvi put nastupiti i u našoj zemlji.

Na Main stage-u koncerte će održati i brojni gosti iz regiona Magnifico, Majke, Brkovi, Vojko V, Urban & 4, Elemental, Atomsko sklonište, Bombaj štampa i mnogi drugi, a ljubitelji dobrog zvuka moći će da uživaju i u nastupima domaćih izvođača Dejana Cukića, Marka Luisa, Kerbera, Električnog orgazma, Negativa, Bilje Krstić, Tap 011, ali i muzičkim ikonama festivala poput Van Gogha, Orhodox Celtsa, YU grupe i Inspektora Blaže, koji su do sada zabeležili najviše nastupa na festivalu.

Beer fest 2019 Beerf fest, muzički program Foto: Promo

Pored muzičkog programa biće organizovani brojni drugi zanimljivi sadržaji, a na više od 100 štandova u ponudi će biti i preko 400 različitih pivskih ukusa velikih pivskih industrija Heineken, Apatinske pivare i Valjevsko pivo, ali i puno dobre hrane. Ljubitelje kraft piva i ove godine očekuje posebna zona Craft land, gde će premijerno biti predstavljeno kraft pivo Beer Festa “Trio Fantasticus”, koje je napravljeno specijalno za festival u kolaboraciji tri kraft pivare: Dogma, Crow i Tron. Takođe, i Apatinska pivara će predstaviti svoje kraft pivo Blue moon.

Mere bezbednosti će, kao i ranijih godina, biti na visokom nivou, a o redu na festivalu će brinuti policijske jedinice i redari. Ceo festivalski prostor će biti obezbeđen i video nadzorom, a na ulazima će se nalaziti metal detektori. Biće zabranjeno unošenje predmeta kojima mogu da se nanesu povrede – oružje, noževi, makaze i drugi oštri predmeti, kao i pirotehnika. Takođe, neće moći da se unose putne torbe, kao ni dezodoransi, hrana, piće i slično. Na festivalski prostor će moći da se uđe na dva ulaza iz Bulevara Nikole Tesle i dva ulaza sa strane šetališta.

Beer fest 2019 Mapa Beer Festa Foto: Promo

Svakoga dana dva sata pre i po završetku programa za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle od ulice Ušće do Trešnjinog cveta, tako da će saobraćaj i linije gradskog prevoza biti preusmerene na Bulevar Mihajla Pupina.

Sedmu godinu zaredom kompanija HEINEKEN Srbija u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i GSP-om, organizuje bezbedan i besplatan dolazak i povratak sa festivala, a u okviru tradicionalne kampanje "Društvo, ko vozi kući?". Autobusi GSP-a prevoziće posetioce, za vreme trajanja programa na festivalu, od Ušća do četiri ključne tačke u gradu – Trg Republike, Banovo Brdo, Novi Beograd i Zemun.

I Apatinska pivara, kao društveno odgovorna kompanija, posebnu pažnju posvećuje odgovornoj konzumaciji alkohola, te će i ove godine donirati alkometre Upravi saobraćajne policije u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“ koju sprovodi već 13 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA