Pre 50 godina su se upoznali na Vudstoku, a sada je bračni par pronašao svoju prvu zajedničku sliku

- Pomislio sam "Okej, ovo je prilično neobično - pokupili smo neverovatno slatku devojku, idemo na Vudstok, ja imam šator, ona ga nema" - prisećao se Džeri Grifin kako je upoznao svoju suprugu Džudi

  • 0
Vudstok festival 1969. godine Foto: Tanjug/AP

Bračni par Džudi (71) i Džeri Grifin (72) već pet decenija prijateljima i članovima porodice pričaju kako su se upoznali na čuvenom festivalu Vudstok. Međutim, svoju priču nisu mogli da dokažu materijalnim dokazom, budući da nisu imali niti jednu zajedničku sliku sa te muzičke manifestacije. I to sve do nedavno.

Pošto je obeleženo 50 godina od početka Vudstoka, internetom su počele da kruže fotografije sa tog festivala, pri čemu se pojavila i zajednička slika Džudi i Džerija, koja je i u trejleru filma "Vudstok - tri dana koja su definisala jednu generaciju", prenosi nationalgeographic.rs.

Inače, Džudi je upoznala Džerija 15. avgusta 1969. godine, prvog dana Vudstoka. Naime, njoj se automobil pokvario na njujorškom Tappan Zee mostu, oko 150 kilometara od Betela gde su se koncerti održavali. Pošto nikako nisu želele da propuste festival, Džudi i njene drugarice su stopirale.

Naišao je automobil u kojem je bio Džeri sa prijateljima, a on je odmah znao da mu se osmehnula sreća.

- Pomislio sam "Okej, ovo je prilično neobično - pokupili smo neverovatno slatku devojku, idemo na Vudstok, ja imam šator, ona ga nema" - rekao je Džeri.

Njih dvoje su se kasnije venčali, a danas imaju dva sina i petoro unučadi. I po prvi put su videli njihovu zajedničku fotografiju sa Vudstoka.

Pogledajte trejler za film "Vudstok - tri dana koja su definisala jednu generaciju":

(Telegraf.rs/izvor: nationalgeographic.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA