≫ 

Bili Ajliš objavila novu pesmu "All the Good Girls Go to Hell": Pali anđeo nosi važnu poruku (VIDEO)

Brda gore u Kaliforniji. Na mene je red da te ignorišem. Nemoj reći da te nisam upozorila

  • 0
Bili ejliš

Printskrin: Youtube/Billie Eilish

Injekcije u leđa koje je Bili Ajliš (17) dobila u spotu "Bury a friend" vratile su se u njenoj najnovijoj pesmi "All the Good Girls Go to Hell", koja je objavljena u sredu uveče i za kratko vreme već skupila preko pola miliona pregleda.

Tami i uznemirujućem smo se radovali, tamu i nemir smo dobili.

U spotu Bili od injekcija dobija krila, a onda pada iz Raja pravo na zemlju, u naftu i ulje, koji boje njena bela pera u crno. Svet oko nje gori, dok se bori da se pod tom težinom kreće, ali njena masna krila ostavljaju trag i bivaju zahvaćena plamenom.

- Brda gore u Kaliforniji. Na mene je red da te ignorišem. Nemoj reći da te nisam upozorila. Sve dobre devojke odlaze u pakao, jer čak i sama boginja ima neprijatelje. I kada jednom voda počne da raste, i Raj više nije na vidiku, ona će želeti đavola u svom timu. Moj Lucifer je usamljen - peva Ajliš u ovoj "All the Good Girls Go to Hell".

Pesma i spot su deo veće poruke koju Ajliš želi da prenese i koja se poklapa sa Klimatskim samitom koji će se održati 23. septembra. 

-Trenutno milioni ljudi širom sveta mole naše vođe da obrate pažnju. Naša planeta se zagreva neviđenom brzinom, led se topi, nivo okeana se diže, priroda je otrovana, a naše šume gore. UN će 23. septembra organizovati Klimatski samit na kome će se raspravljati o ovom problemu. Sat otkucava. U petak 20. septembra i petak 27. septembra vaši će glasovi moći da se čuju. Izađite na ulice - poručila ja ona na Instagramu uz heštag #climatestrike, klimatski štrajk.

Klimatski protesti mladih "Petkom za budućnost" se od ove godine održavaju u celom svetu, sa ciljem da nateraju bogate i moćne da odmah radikalno promene svoju politiku i spasu planetu.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA