Svetske zvezde elektronske muzike u Rovinju: Easy Tiger i STEEL prestavljaju Rebel Alliance Festival

Prvo izdanje Rebel Alliance Festivala je samo najava za ono što će se u sklopu ovog projekta

  • 0
Easy Tiger i STEEL prestavljaju Rebel Alliance Festival Foto: Promo

Alliance je nastao kao projekat između Marka Nastića (Easy Tiger, Beograd) i Tome in der Muhlena (STEEL, Rovinj) i ove godine predstavlja završni weekend fantastične klupske sezone u Rovinju. RAF (Rebel Alliance Festival) će u dva dana, tokom Weekend Media Festivala, 20.09 i 21.09. okupiti svetski poznate elektronske artiste kao i istaknute predstavnike regionalne scene među kojima su Marko Nastić, Okain, Ray Okpara, Tomo in der Muhlen, Admir Adoo Hasanbegović, Sicillio i Teo Harouda.

Marko Nastić Marko Nastić Foto: PR

Prvo izdanje Rebel Alliance Festivala je samo najava za ono što će se u sklopu ovog projekta dešavati narednih godina u klubu STEEL, novootvorenom prostoru unutar grada Rovinja, sa prestižnim Void Acoustics sound systemom i najmodernijom zvučnom izolacijom kao i pažljivo dizajniranim enterijerom - koji se već ucrtao na mapu kao istinsko mesto okupljanja najvećih elektronskih izvođača na ovim prostorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA