Eros Ramacoti stigao u Beograd - italijanski šarmer sutra u Štark Areni!

Ulazi Štark Arene otvaraju se u 18h a koncert počinje u 20 časova

  • 1
Eros Ramacoti

Eros Ramacoti Foto: Julian Hargreaves

Najveća italijanska pop zvezda današnjice, Eros Ramacoti, stigao je u Beograd! Koncertni spektakl u okviru velike "Vita Ce N'è " turneje zakazan je za utorak, 24.septembar u 20h u Štark Areni.

Ulaznice za tribine za koncert Erosa Ramacotija već neko vreme su rasprodate, a velika potražnja je i za ulaznicama za parter, te se očekuje da pred koncert i one budu rasprodate. Organizatori zato pozivaju publiku da na koncert dođe na vreme da se na ulazima ne bi pravile velike gužve.

Ulazi Štark Arene otvaraju se u 18h a koncert počinje u 20 časova.

Preostale ulaznice za koncert u prodaji su putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs. Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne na blagajni Štark Arene.

Eros Ramacoti

Eros Ramacoti Foto: Julian Hargreaves

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija objavljenog u novembru 2018.godine krenula je u februaru koncertom u Minhenu. “Vita Ce N’è World Tour” vodi ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata! U okviru ove spektakularne turneje, Eros će obići više od 30 gradova sveta i održati preko 90 koncerata.

Na veliko zadovoljstvo fanova u Srbiji, nakon više od deset godina ova velika italijanska pop zvezda posetiće i Beograd, 24.septembra. Pored pesama sa albuma “Vita Ce N’e” koji na ovoj turneji promoviše, publika u Štark Areni uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su “Un Altra Te”, “Cose de la Vita”, “Fuoco nel Fuoco”, “Se Bastasse Una Canzone”, “Musica e”…

Intervju koji je Eros Ramacoti dao za Telegraf.rs, gde je pričao o Beogradu, Srbiji, Novaku Đokoviću, požete pročitati na klikom na ovaj link.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA