"Perpetuum Jazzile" po želji publike ponovo u Beogradu

Svetska vokalna ekstaza

  • 0

Posle prošlogodišnjeg veoma zapaženog koncerta, Perpetuum Jazzile, jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu, zbog velike potražnje ponovo dolazi u Beograd, 30.novembra u Sava centar.

Beogradska publika će ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo ljudskim glasom. I ovoga puta spremaju bogat repertoar različitih žanrova muzike, od popa, roka, jazza, diska, bossa nove, gospela... Predstaviće, u svom aranžmanu, čuvene muzičke hitove od Abbe, Michael Jacksona,  Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...

Perpetuum Jazzile Foto: Promo

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983.godine i već godinma nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.

Karte po ceni od 1900, 2300, 2600 i 2900 din mogu se kupiti u sistemu tickets.rs i na blagajni Sava centra.

PERPETUUM JAZZILE 30.11. 20h  SAVA CENTAR

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA