≫ 

Posthumni album Leonarda Koena uskoro u prodaji

Sedam meseci nakon očeve smrti, Adam Koen se povukao u renoviranu garažu u svom dvorištu, da bi ponovo sarađivao sa svojim ocem, ovoga puta posthumno...

  • 0

Posthumna kolekcija nezavršenih pesama Leonarda Koena biće objavljena u albumu "Thanks for the Dance", koji će biti dostupan slušaocima od 22. novembra 2019. godine.

Ovo je trebalo da bude zajednički album oca i sina, odnosno Leonarda i Adama Koena. Jedna od pesama, "Necropsy of Love", već se pojavila na kompilaciji pesama za dokumentarni film "The Al Purdy Songbook".

Sedam meseci nakon očeve smrti, Adam se povukao u renoviranu garažu u svom dvorištu, da bi ponovo sarađivao sa svojim ocem, ovoga puta posthumno. Njihova prethodna saradnja bila je na veoma hvaljenom albumu "You Want It Darker", koji je Adam producirao.

Leonard je ostavio svoje nove, nedovršene pesme snimljene uglavnom kao glas bez muzike i zamolio svoga sina da ih dovrši.

- U komponovanju i aranžiranju muzike, koja će pratiti Leonardov glas, koristili smo njegove najkarakterističnije muzičke izraze i na taj način ga držali prisutnim na ploči sve vreme. Ono što me najviše dotiče u vezi sa ovim albumom je burna emotivna reakcija svih učesnika nakon preslušavanja albuma, jer su svi do reda imali utisak da Leonard i dalje živi - objašnjava Adam Koen.

Poslušajte deo pesme "The Goal":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA