Ansambl Crvene armije "Aleksandrov" 20. oktobra u Beogradu

Pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, a povodom 75. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, građani će imati priliku da besplatno uživaju na svečanom koncertu - objavio je Goran Vesić na Fejsbuku

  • 4

Povodom 75. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu građani će 20. oktobra na Trgu Republike od 12:30 časova moći da uživaju u svečanom koncertu ansambla Crvene armije "Aleksandrov", najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije, Aleksandar Vučić, a povodom 75. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, ekskluzivno najavljujem da će svi Beograđani imati priliku da besplatno uživaju na svečanom koncertu ansambla Crvene armije "Aleksandrov", koji će biti upriličen 20. oktobra 2019. godine na Trgu republike sa početkom u 12.30 časova - napisao je on u objavi na Fejsbuku.

Naveo je da će veliki jubilej oslobođenja, "sasvim prirodno, biti proslavljen sa Aleksandrovcima i bratskim ruskim narodom koji je najzaslužniji što Beograd danas živi u slobodi.

- Zahvalan sam Ministarstvu odbrane Ruske Federacije i Ministarstvu odbrane Republike Srbije na podršci u organizaciji ovog vrhunskog umetničkog spektakla u našem glavnom gradu - poručio je zamenik gradonačelnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    16. oktobar 2019 | 13:07

    VECNA HVALA CRVENOJ ARMIJI NA SLOBODI I POBEDI NAD FASIZMOM!!! ZALOSNO JE STO JE SRBIJA OPET POD OKUPACIJOM NATO FASISTA I ZLIKOVACA KOJI SU SRBIMA VADILI ORGANE!!!

  • Rs

    16. oktobar 2019 | 12:23

    Samo beogradjanin mi drugi ništa jel?

  • Boki

    16. oktobar 2019 | 12:18

    Fenomenalni su, to ne treba propustiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA