Rokenrol u srcu grada: Finale prvog Mobil demo festa 20. oktobra

Pobednik snima debi album, a specijalni gosti u "Wurstu" su ČBS

  • 0
Mobil Demo Fest

Foto: Promo

Finale takmičenja demo bendova MOBIL DEMO FEST koje organizuje portal Headliner.rs biće održano 20. oktobra u Wurst Platz baru u Beogradu.

Publika i žiri odlučili su da u finalu takmičenja, koje je trajalo gotovo tri meseca, učestvuju bendovi: Mehanizam, Oktava više, LouD, Funkier Project i Znoj.

Ovih pet sjajnih bendova takmičiće se te nedeljne večeri za glavnu nagradu, debi album u izdanju PGP RTS, za mesto na bini Arsenal Festa naredne godine, ali i još vrednih nagrada. Najboljeg gitaristu te večeri čekaju gitara i pojačalo koje poklanja Jelen pivo, a najboljeg pevača mikrofon Beyerdinamic TG V50 poklon prodavnice profesionalne muzičke opreme Player.rs. Svi bendovi finalisti imaju i obezbeđeno snimanje emisije Love&Live u produkciji portala Telegraf.rs.

Mobil Demo Fest

Foto: Facebook

Publika je svoju odluku donela lajkovima na YouTubeu i Facebooku, a žiri, koji čine Jadranka Janković, Marija M. Karan, Branko Rosić, Nemanja Jovanov, Milan Rakić i Igor Marojević ocenjivao je svaki bend pojedinačno, a najbolji su odabrani zbirom njihovih glasova.

Sigurno je da nas 20. oktobra u Wurst Platzu od 19.30 časova čeka sjajna žurka, pet odličnih bendova, dobra atmosfera i pozitivna (ali i takmičarska) energija, kao i specijalni gosti, kultni kragujevački bend ČBS.

Tom prilikom će i portal Headliner.rs proslaviti svoj treći rođendan i predstaviti neke inovacije i nove projekte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA