Održano finale prvog Mobil Demo Festa, grupa "Loud" pobedila

U velikom finalu nadmetali su se "Znoj" iz Pančeva, "Mehanizam" iz Užica, "Oktava više" iz Kraljeva, "LouD" iz Beograda i "Funkier", beogradsko-paraćinsko-luksemburški projekat

  • 0
Mobil Demo Fest Foto: AleX

Završen je prvi Mobil Demo Fest, a na kraju je u žestokoj konkurenciji, od pet bendova koji su nastupili u finalu, u jednom popularnog beogradskom baru, pobedio je bend "Loud". Kao nagradu, članovi ove grupe dobili su priliku da snime debi album za najstariju i najugledniju domaću izdavačku kuću PGP RTS.

Mobil Demo Fest počeo je 27. juna, pozivom bendovima i izvođačima da se prijave tako što će nam poslati snimak svoje autorske pesme snimljen mobilnim telefonom u jednom kadru. Od 22 benda koji su ispunili propozicije do 10. septembra, publika je lajkovima na našem YouTube kanalu odabrala dvoje finalista, dok je o preostala tri benda u finalu odlučio žiri.

Tako su se u Wurstu, na “rokenrol crti” našli "Znoj" iz Pančeva, "Mehanizam" iz Užica, "Oktava više" iz Kraljeva, "LouD" iz Beograda i "Funkier", beogradsko-paraćinsko-luksemburški projekat.

Za najboljeg gitaristu festivala proglašen je Miloš Milićević iz benda Mehanizam, koji je na poklon dobio gitaru Sterling AX3-TBL brendiranu logotipom Jelen piva i pojačalo Marshal MG30 CFX-E combo, takođe poklon Jelen piva, dok je najbolji pevač festivala Andrija Hadžić, lider Funkier Projecta, koga je mikrofonom Beyerdinamic TG V50 nagradila prodavnica profesionalne muzičke opreme Player.rs, piše headliner.rs.

Pogledajte nastupe finalista:

Mobil Demo Fest 2019/Finale: Znoj - "Tišina":

Mobil Demo Fest 2019/Finale: LouD - "Let me come to you":

Mobil Demo Fest 2019/Finale: Mehanizam - "Sunce naseg neba":

Mobil Demo Fest 2019/Finale: Oktava više - "Okreni se meni":

Mobil Demo Fest 2019/Finale: Funkier Project - "Dancing in the rain":

(Telegraf.rs/Headliner.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA