Veliko interesovanje mladih za revolucionarnu tehnologiju Olafura Arnaldsa

Olafur Arnalds nastupa u Sava centru 20. novembra

  • 0
Olafur Arnalds

Foto: Promo

Olafur Arnalds za manje od tri nedelje kreće na poslednji deo turneje koja uključuje preko 140 koncerata širom sveta, a koja ga 20. novembra dovodi u beogradski Sava centar.

Mlada publika iz Srbije je već pokazala veliko interesovanje za ovaj koncert, pa su povlašćene ulaznice za mlađe od 22 godine već rasprodate.

Međutim, u dogovoru sa menadžmentom, organizator "Charm Music" je omogućio dodatni kontigent.

Posetioci mlađi od 22 godine ulaznice iz II kategorije (redovna cena: 3700 dinara) mogu da kupe sa 25% popusta, odnosno po ceni od 2770 dinara. Ove ulaznice važiće samo uz ličnu kartu.

Krenuvši od uloge bubnjara u punk-rock bendu, Arnalds je preko usputnog komponovanja klasične muzike došao do BAFTA nagrade i spekulisanja da je upravo njegov poslednji album jedno od najboljih kompozitorskih dela 21. veka.

Ovo je takođe prvi put da će srpska publika imati priliku da čuje i vidi pravu veštačku inteligenciju na delu!

Naime, nakon oštećenja nerava, koje ga je sprečavalo da dugo svira klavir i komponuje, Olafur Arnalds je sa svojim timom razvio softver koji povezuje tri klavira na sceni, od kojih druga dva uče od prvog na kome Arnalds svira i u realnom vremenu stvaraju i komponuju svaki put druge kompozicije.

Regularne ulaznice za ovaj događaj, po ceni od 2200, 3200, 3700, 4200 dinara, su dostupne na blagajni Sava Centra, kao i na svim prodajim mestima mreže "Ticket Vision" i online na www.tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA