≫ 

Parni valjak iz Amerike zove fanove na veliki koncert u Beogradu

Posle američke turneje koncert Parnog Valjka održaće se 9. novembra u Štark areni

  • 0

Članovi Parnog valjka trenutno se nalaze na uspešnoj turneji po Americi odakle su uputili video poziv fanovima da dođu na njihov veliki beogradski koncert 9. novembra (20:30) u Štark areni.

- Ma ne, ne dolazimo u Beograd sad. Dolazimo 9.XI, vidiš da smo u Americi - kaže gitarista Husein Hasanefendić Hus, dok članovi benda mašu u kameru čekajući na aerodromu let za jedan od američkih gradova.

Valjak je američki deo turneje "Runda 44" počeo pre neki dan koncertima u Detroitu i Klivlendu, a očekuju ih nastupi danas u Vašingtonu, 25. oktobra u Čikagu i na kraju 26. oktobra u Njujorku. Potom se bend vraća kući, gde ih očekuje 2. novembra "Spaladium arena" u Splitu i konačno 9. novembra Beograd.

- Runda 44 zapravo se referira na činjanicu da su svaka turneja i album opet borba za dokazivanje. To je runda koju ponovo moramo dobiti. Tako da će u Beogradu ljudi vidjeti opet neko novo lice Valjka - najavljuje Hus.

Ulaznice za koncert "44 Runde" Parnog Valjka 9. novembra (20:30) u Beogradu na blagajni Štark arene i ostalim prodajnim mestima www.tickets.rs, koštaju 1.800 dinara za parter, dok su za tribine 1.800, 2.000, 2.500 i 2.800 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA