≫ 

Umetnik anđeoskog glasa stiže u Beograd: Božo Vrećo u Sava centru u decembru

- Beogradska publika je jako zahtevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli - kaže Božo Vrećo

  • 11
Božo Vrećo Foto: Promo

Svestrani umetnik, vrhunski interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo održaće koncert 14. decembra od 20 i 30 časova u Sava centru u Beogradu.

Pred publiku regionalno prestižnog Sava centra, godinu dana od uspešnog prvog susreta, vraća se "umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce”, kako kaže New York Times, o čemu svedoče jedinstvene i glasovno raskošne Božine interpretacije u pesmama kakve su "Lejlija", "Pandora", "Elma", "Ko li noćas miluje ti kosu" ili "Meni si bila vrijedna".

- Puno me toga veže za Beograd. A beogradska publika je jako zahtevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli - kaže Božo Vrećo.

Božo Vrećo Foto: Sead Šašivarević

Nakon što se preko 50 godina niko nije usuđivao da unese promene u postojeći sevdah, i zapiše novi tekst po uzoru na stare, vekovne tekstove, Božo Vrećo se među muzičarima novije generacije istakao kao najinteresantniji i najpoznatiji interpretator i kantautor.

Kao lirski tenor sa ogromnim vokalnim rasponom i sa neobičnim vizualnim identitetom, Božo Vrećo izaziva oluje entuzijazma i inspiracije kod svoje publike. Dokaz o tome su rasprodane poznate koncertne hale, pozorišne dvorane, kao i sakralni objekti u kojima nastupa širom Evrope i sveta.

Ulaznice za beogradski koncert Bože Vreća su u prodaji po cenama od 1.500, 1.800, 2.100 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko mreže i prodajnih mesta www.tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DVADESETDVOJKA

    10. novembar 2019 | 15:31

    Molim Vas zadrzote tog anđela tamo

  • Buki

    10. novembar 2019 | 21:07

    Bozo je covek koji nikog na ovom svetu ne mrzi vec siri ljubav. Zasto mu neki od vas uzvracaju mrznjom, cinizmom, vredanjem......Kakvi ste to ljudi? Mrznja ubija onog ko mrzi.

  • Manja

    10. novembar 2019 | 18:39

    Isla sam na njegov koncert, topla preporuka. Strava kakav glas, i koliko emocija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA