≫ 

Ako mislite da kod nas praznična euforija prerano počinje, tek da čujete šta rade ove radio stanice

Nova godina kuca na vrata, a i na frekvencije...

  • 2
nova godina Foto: Pexels/freestocks.org

Ako ste mislili da novogodišnje i božićne svetkovine kod nas prerano počinju, sigurno još niste čuli za radio stanicu koja od petka 1. novembra 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji pušta samo praznične pesme! I tako će sve do 25. decembra, odnosno katoličkog Božića.

Slušaoci radi Heart extra Xmas imaće puna 54 dana da se pripreme za praznično raspoloženje. Sa radija kažu da neće trošiti vreme na prezentere i vesti (mada reklame poklona i dekoracije ne izostaju), jer žele da zimska čarolija bude neprekinuta svakodnevnicom.

Tu se već 10-ak dana vrte najveći vožićni hitovi na engleskom jeziku - "Fairytale of New York", "All I Want For Christmas Is You", "Last Christmas", ali i Džastin Biber, a kada 22. novembra izađe prvi božićni album Robija Vilijamsa, moguće da će i njegovi vrcavi stihovi uhvatiti ovu frekvenciju.

Ako vas je more romantičnih i porodičnih filmova navuklo na praznične pesme na engleskom, ovaj radio onlajn i u Srbiji može da se sluša.

A Heart extra Xmas nije jedini koji je došao na ovu ideju. Jedna od radio stanica u Čikagu - 93.9 Lite FM - takođe je od prošlog utorka počela da 24 sata pušta ništa drugo do božićne melodije.

Slušaoci su, izgleda, zadovoljni, mada je bilo onih koji su smatrali da je sve stiglo malo prerano i da ne možemo posvetiti šestinu godine samo slavljenju jednog jedinog praznika.

Šta vi mislite? Da li biste mogli da čitav dan dva meseca slušate samo praznične pesme, pa bile i na našem jeziku? Javite nam u komentarima

Video: To nisu pravi Srbi! Pitali smo Beograđane znaju li da se u Srbiji 25. decembra slavio Božić (ANKETA)

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    9. novembar 2019 | 18:20

    Ja mislim da treba celu godinu da imamo novu godinu i da nikad ne skidamo dekoraciju i da nam je ceo život praznicna euforija jer ili tako ili pravac u Lazu kad nas tresne realnost.

  • Biznis woman

    9. novembar 2019 | 17:16

    Numeroloska godina pocinje u oktobru Tako da sam ja vec neke stvari promenila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA