≫ 

Veliki muzičar bio je prvi fan benda "Rage Against the Machine": Morelo mu je lično prodao kasetu

Dok jedan bend najavljuje da će se ponovo ujediniti, drugi je na oproštajnoj turneji

  • 0
Tom Morelo, Tom Araya Foto: AP/Tanjug, DAVE ALLOCCA/UPI/Profimedia

Kada je "Rage Against the Machine" bio na samom početku, članovi benda pokušavali su da se probiju tako što su fanovima prodavali svoje kasete nakon svake svirke. Tom Morelo, pevač ovog popularnog repkor benda, nedavno je otkrio da je jedan od njihovih prvih fanova, koji je za svega pet dolara kupio kasetu, bio niko drugi do frontmen "Slayer-a" Tom Araja.

- Tom Araj bio je na jednom od prvih svirki "Rage Against the Machine". Svirali smo u nekom lokalu koji se zvao "Klub Lanžerej". Nakon svirke prodavao sam kasete za pet dolara. I mnogo puta se dešavalo da ljudi iz muzičke industrije zatraže kasetu - rekao je Morelo.

No retko kada se dešavalo da to bude drugi kolega.

- Araja je čekao u redu, strpljivo sa drugim klincima koji su slušali svirku. Dao mi je pet dolara i prodao sam mu kasetu. I rekao sam mu "Poštovanje, brate, moja podrška!".

"Slejer", američki treš metal bend iz Kalifornije, krajem ovog meseca završiće svoju oproštajnu turneju. Sa druge strane, fanove "Rage Against the Machine" oduševila je nedavna vest da će se ovaj bend ponovo ujediniti naredne godine. U planu je čitav niz koncerata kao i nastup na "Koačeli", gde bi trebalo da budu glavni gosti.

Bend je poslednji put zajedno nastupio 2011. godine.

(Telegraf.rs/CoS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA