≫ 

Đorđe Balašević imao infarkt: U bolnici do daljeg

"Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje"

  • 58
Đorđe Balašević

Foto: Aleksandar Girafon Živaljević

Legendarni kantautor Đorđe Balašević  (66) imao je infarkt, zbog čega je odložen koncert koji je bio zakazan za večeras, 15. novembar, u rasprodatoj dvorani "SBB hali Jezero" u Kragujevcu.

Trenutno se nalazi u instituttu za kariovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Kako nezvanično saznaje Blic, naš čuveni pevač se oseća dobro i u bolnici će ostati nekoliko dana, što je deo redovne procedure.

- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda...

- Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo... Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo - saopštava kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića.

Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi, može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena, od ponedeljka, 18. novembra.

Video: Aleksa Balašević o odrastanju u poznatoj porodici, rvanju i napadima na oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зока

    15. novembar 2019 | 14:33

    Када видим минусе на овакве коментаре видим да у Србији још увек има убуђалих мрачњака.Ђоле легенда је међу најбољима што Србија има и сигурно је један од најцењенијих људи на овим просторима Балкана.Ђолету легенди желим брз и успешан опоравак!

  • DD

    15. novembar 2019 | 15:31

    Jedan i jedini i neponovljivi Đole. Zato mu želim uspešan oporavak i sve najbolje.

  • Mujo

    15. novembar 2019 | 15:26

    Djole, I ovo ces prevazici. Zelim ti brz I uspesan oporavak za dobro tvoje porodice, tebe I nas koji te postujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA