Ovacije za operski spektakl u Beogradu

Gala koncert "Vissi d’arte"

  • 7
Vissi d’arte

Foto: Goran Srdanov

Ovacijama od nekoliko minuta publika u velikoj sali Kolarčeve zadužbine pozdravila je učesnike gala koncerta „Vissi d’arte“, pokazavši da u Beogradu itekako postoji publika koja voli operu naročito kada se događaj dobro pripremi i organizuje.

Vissi d’arte

Foto: Goran Srdanov

U prepunoj dvorani ljubitelji klasike uživali su u najlepšim arijama u izvođenju svetskih zvezda iz Gruzije Nino Lezave i Zuraba Zurabišvilija, prvakinje opere i dive domaće scene Jasmine Trumbetaš Petrović, Marije Jelić koja je još jednom opravdala titulu umetnice koja predstavlja budućnost srpske opere, kao i prvaka opere Narodnog pozorišta Aleksandra Stamatovića.

Vissi d’arte

Foto: Goran Srdanov

Praćeni ansamblom „Stanislav Binički“ kojim je rukovodio maestralni dirigent iz Francuske Emanuel Plason, ovi sjajni umetnici priredili su publici dvosatni spektakl za pamćenje.

Vissi d’arte

Foto: Goran Srdanov

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    19. novembar 2019 | 12:46

    Divan koncert, uživanje je bilo slušati a pogotovonprvake opere...Divan bas baritone Aleksandar pokazao I podsetio na to da smo deo sveta

  • Marijana

    20. novembar 2019 | 17:10

    Posle ovakvog spektakla, covek moze samo da se oseca uzviseno! Beogradjani su zaista pocastvovani sto su mogli da uzivaju u zvucima koje su nam docarali ovi brilijantni pevaci i orkestar, a narocite zasluge poklanjam nasem prvaku opere Aleksandru Stamatovicu! Sve pohvale!!!

  • Dragana

    19. novembar 2019 | 12:48

    Molina vas izvestavajte vise o kvalitetnim dogadjajima, ima nas puno Kohima to znači...I orkestar je divno svirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA