≫ 

"Moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka": Kolja objavio spot za "Život je san"

"Ne volim video spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi greje srce..."

  • 2
Kolja Foto: Printskrin/YouTube/TVLongPlay

Spot za pesmu "Život je san" muzičara Nikole Pejakovića Kolje, a sa aktuelnog albuma "4 Prsta", danas je objavila kuća Long Play.

Video je predstavljen pred jesenju turneju na kojoj Kolja svira 29. novembra u niškom klub "Feedback", 2. i 3. decembra u "Amerikani" Doma omladine Beograda, i 6. decembra u Domu kulture u Novom Sadu.

- Igrom slučaja, slike kišne Banja Luke koje sam slučajno video, odgovarale su emociji koju nosi pesma 'Život je san', pa smo se odlučili da uradimo spot za nju - kaže Kolja.

Regionalno hvaljeni album "4 Prsta" (2018), pozamašna zbirka od čak 19 autorskih kompozicija mahom utemeljenih u bluzu, bio je najavljen spotom "Svaku noć je isti mrak", a sada konačno stiže i drugi spot "Život je san", koji je snimila Bosonoga produkcija. Posebnost spota "Život je san" je pojavljivanje Koljinog sina.

Nikola Pejaković Kolja Foto: Printskrin/YouTube/TVLongPlay

- Ne volim video spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi greje srce - objašnjava kratko Kolja.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo je da gradi, u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom "Mama, nemoj plakati" (2001), a usledili su "Kolja" (2009), "Grobovlasnici" (2013) i "4 Prsta" (2018). O svojim nastupima kaže:

- Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka.

Pogledajte spot koji je danas objavila kuća Long Play:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    18. novembar 2019 | 12:53

    Moj omiljeni lik u ovoj Srbiji.. Legenda 😁😁

  • Makimara

    19. novembar 2019 | 11:50

    Odličan muzičar. Njegovi koncerti su nezaboravni i puni ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA