Ólafur Arnalds: Islandski muzički genije sutra u Sava centru

Ovo je njegov pretposlednji nastup na turneji od preko 140 koncerata...

  • 0
Ólafur Arnalds Ólafur Arnalds / Foto: Promo

Ólafur Arnalds, poznati islandski kompozitor, muzičar i producent, dobitnik nagrade Britanske akademije filma (BAFTA), održaće koncert sutra, 20. novembra, premijerno u Srbiji, u beogradskom Sava centru.

Ovo je pretposlednji nastup na turneji od preko 140 koncerata, kojom Arnalds promoviše svoj poslednji studijski album re:member, koji su muzički kritičari nazvali albumom 21. veka.

Tvorac nekih od najboljih muzičkih dela atmosferičnog popa i ambijentalne elektronike u Beograd stiže s najvećom produkcijom do sada i u pratnji punog benda sa gudačkim kvartetom i perkusijama. U centralnom delu koncerta nalaze se dva samosvirajuća pametna klavira u čiji su razvoj Olafur i njegov tim uložili preko dve godine. Oni istovremeno i komponuju i predstavljaju glavni deo nastupa uživo.

Ólafur Arnalds Foto: Promo

Mlađa publika je već pokazala veliko interesovanje za ovaj koncert, pa su povlašćene ulaznice za mlađe od 22 godine već rasprodate. Međutim, u dogovoru sa menadžmentom, organizator Charm Music je omogućio dodatni kontigent. Posetioci mlađi od 22 godine ulaznice iz II kategorije (redovna cena: 3700 dinara) mogu da kupe sa 25% popusta, odnosno po ceni od 2770 dinara. Ove ulaznice važiće samo uz ličnu kartu.

Regularne ulaznice za ovaj događaj, po ceni od 2200, 3200, 3700, 4200 dinara, su dostupne na blagajni Sava centra, kao i na svim prodajim mestima mreže Ticket Vision i online na www.tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA